Test

Fra GrepWiki

Gå til: navigasjon, søk
Snarveier
Varslingstjenester
RSS og Twitter
Disse bruker Grep


Kontakt

Alle nettjenester har en forside. Dette er Greps bakside - ikke som i baksiden av medaljen, men mer som i Greps kjøkkeninngang. GrepWiki gir deg informasjon om hvordan du kan bruke data fra Grep for å presentere innhold fra læreplanene på ditt nettsted.

Velkommen til GrepWiki!

Kunnskapsløftet i en liten eske

Hva er Grep?
Grep er den nasjonale databasen for fag, læreplaner og opplæringstilbud i grunnopplæringen. Alle fastsatte læreplaner i Kunnskapsløftet legges inn i Grep. I tillegg finnes kodeverk og informasjon om fag i grunnskole og videregående opplæring (vgo), inkludert vurderingsordninger, samt fagmerknader og vitnemålsmerknader for bruk i dokumentasjon av opplæringen.

Hvor finnes innholdet i Grep?

Grep er ikke et eget nettsted, men en database som nettjenester kan hente data fra, og presentere videre for sluttbrukere. Eksempler på dette er

Med andre ord: Grep har mange forsider, men bare én bakside...


Målgruppen for denne wikien er de som ønsker å lage tjenester basert på innholdet i Grep. Du er velkommen til å bidra!
[Les mer om Grep]

Del dine erfaringer

Målgruppen for denne wikien er de som ønsker å lage tjenester basert på innholdet i Grep. Du er velkommen til å bidra!  Hva det hele koker ned til

Kort og konsentrert om det essensielleStubb.png GrepWiki har foreløpig bare 30 registrerte brukere. Du er velkommen til å registrere deg som bruker av denne wikien, og bidra med dine erfaringer.
Personlige verktøy
Navnerom
Varianter
Handlinger
Navigasjon
Verktøy