Hovedside tst

Fra GrepWiki

Gå til: navigasjon, søk
Snarveier
Varslingstjenester
RSS og Twitter
Disse bruker Grep


Kontakt

Grep er den nasjonale databasen for fag, læreplaner og opplæringstilbud i grunnopplæringen. GrepWiki gir deg informasjon om hvordan du kan bruke data fra Grep for å presentere innhold fra læreplanene på ditt nettsted. Les mer om Grep

Velkommen til GrepWiki!

illustrasjon
Lisens og våre vilkår for bruk

Du er velkommen til å bruke og viderebruke våre data, som nå er lagt ut for bruk under Norsk lisens for offentlig data (NLOD). Sett deg inn i denne, og les mer om våre vilkår for bruk på data.udir.no.

illustrasjon
Hvordan bruke data fra Grep på eget nettsted?

Gjennom spørretjenesten på data.udir.no/kl06 tilbyr vi flere grensesnitt for deler av databasen, både som webservice/soap og REST. Her er det flere formater å velge mellom, og flere er under utvikling (RDF og SPARQL). I dag kan data leveres som xtm ("atomisert" emnekart), xml og json. Læreplaner leveres i tillegg også som odf, pdf, doc og rtf. I spørretjenesten finner du utdanningsprogram, programområder, læreplaner og fag via Webservice/SOAP + REST (ATOM/JSON/ODF/Med flere).
Les mer om Spørretjenesten

illustrasjon
Eksempler

Her er eksempler på hvordan noen av våre brukere har tatt i bruk Grep-data

 


Stubb.png GrepWiki har foreløpig bare 30 registrerte brukere. Du er velkommen til å registrere deg som bruker av denne wikien, og bidra med dine erfaringer.
Personlige verktøy
Navnerom
Varianter
Handlinger
Navigasjon
Verktøy