Hovedside

Fra GrepWiki

(Forskjell mellom revisjoner)
Gå til: navigasjon, søk
Linje 1: Linje 1:
-
<font size="-5">GrepWiki gir deg informasjon om hvordan du kan bruke data fra Grep for å presentere innhold fra læreplanene på ditt nettsted.</font>
+
<font size="-5">Alle nettjenester har en forside. Dette er Greps ''bakside'' - ikke som i ''baksiden av medaljen'', men mer som i ''Greps kjøkkeninngang''. GrepWiki gir deg informasjon om hvordan du kan bruke data fra Grep for å presentere innhold fra læreplanene på ditt nettsted.</font>
== Velkommen til Grep-wiki! ==
== Velkommen til Grep-wiki! ==
{{Meny}}
{{Meny}}
-
Alle nettjenester har en forside. Dette er Greps ''bakside'' - ikke som i ''baksiden av medaljen'', men mer som i ''Greps kjøkkeninngang''.
 
[[Bilde:grep-boks_100.png|left|hspace="20"|]]'''Hva er Grep?'''<br>
[[Bilde:grep-boks_100.png|left|hspace="20"|]]'''Hva er Grep?'''<br>
-
Grep er databasen som Kunnskapsløtet bor i, eller mer presis: den nasjonale databasen for fag, læreplaner og opplæringstilbud i grunnopplæringen. Alle fastsatte læreplaner i Kunnskapsløftet legges inn i Grep. I tillegg finnes informasjon om fag i grunnskole og videregående opplæring (vgo). Det er Utdanningsdirektoratet som har utviklet Grep, med god hjelp fra mange flinke mennesker i [http://bouvet.no Bovuet].
+
Grep er den nasjonale databasen for fag, læreplaner og opplæringstilbud i grunnopplæringen. Alle fastsatte læreplaner i Kunnskapsløftet legges inn i Grep. I tillegg finnes kodeverk og informasjon om fag i grunnskole og videregående opplæring (vgo). Det er Utdanningsdirektoratet som har utviklet Grep, med god hjelp fra mange flinke mennesker i [http://bouvet.no Bovuet].
'''Hvor finnes innholdet i Grep?'''<br>
'''Hvor finnes innholdet i Grep?'''<br>
Linje 16: Linje 15:
Med andre ord: Grep har mange forsider, men bare én bakside...
Med andre ord: Grep har mange forsider, men bare én bakside...
-
Målgruppen for denne wikien er de som ønsker å lage tjenester, basert på Grep.<br>
+
Målgruppen for denne wikien er de som ønsker å lage tjenester, basert på Grep. Du er velkommen til å bidra!<br>
-
[[Om Grep|Mer om Grep]]
+
[[[Om Grep|Les mer om Grep]]]
 +
<br><br><br><br><br>
-
<font size="-5">Denne wikien har foreløpig bare {{NUMBEROFUSERS}} registrerte brukere</font>
+
<font size="-5">Denne wikien har foreløpig bare {{NUMBEROFUSERS}} registrerte brukere. Du er velkommen til å registrere deg som bruker av denne wikien, og bidra med dine erfaringer.</font>

Revisjonen fra 28. jan 2011 kl. 11:15

Alle nettjenester har en forside. Dette er Greps bakside - ikke som i baksiden av medaljen, men mer som i Greps kjøkkeninngang. GrepWiki gir deg informasjon om hvordan du kan bruke data fra Grep for å presentere innhold fra læreplanene på ditt nettsted.

Velkommen til Grep-wiki!

Snarveier
Varslingstjenester
RSS og Twitter
Disse bruker Grep


Kontakt
Grep-boks 100.png
Hva er Grep?

Grep er den nasjonale databasen for fag, læreplaner og opplæringstilbud i grunnopplæringen. Alle fastsatte læreplaner i Kunnskapsløftet legges inn i Grep. I tillegg finnes kodeverk og informasjon om fag i grunnskole og videregående opplæring (vgo). Det er Utdanningsdirektoratet som har utviklet Grep, med god hjelp fra mange flinke mennesker i Bovuet.

Hvor finnes innholdet i Grep?
Grep er ikke et eget nettsted, men en database som nettjenester kan hente data fra, og presentere videre for sluttbrukere. Eksempler på dette er

Med andre ord: Grep har mange forsider, men bare én bakside...

Målgruppen for denne wikien er de som ønsker å lage tjenester, basert på Grep. Du er velkommen til å bidra!
[[[Om Grep|Les mer om Grep]]]
Denne wikien har foreløpig bare 30 registrerte brukere. Du er velkommen til å registrere deg som bruker av denne wikien, og bidra med dine erfaringer.

Personlige verktøy
Navnerom
Varianter
Handlinger
Navigasjon
Verktøy