Fil:LKT TM update service.pdf

Fra GrepWiki

Revisjon per 24. jan 2011 kl. 09:44 av Amj (Diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Gå til: navigasjon, søk

LKT_TM_update_service.pdf(filstørrelse: 28 KB, MIME-type: application/pdf)

Dette dokumentet beskriver en enkel syntaks for å beskrive oppdateringer til emnekart. Den beskriver de ulike XML-elementene og hvordan applikasjoner kan tolke disse.

Omfang og bruk Denne syntaksen er utviklet for å løse et bestemt sett av bruksmåter og er i øyeblikket er ikke støttet som en del av TMCore produktet. Fremtidige versjoner av produktet vil støtte en XML oppdateringstjeneste som er semantisk ekvivalent men kan avvike i noen aspekter av syntaksen. Det er forventet at alle programmer som er utviklet for å bruke denne syntaksen enkelt kan tilpasses den endelige syntaksen til oppdateringstjenesten. Denne syntaksen gir ikke den fulle kraften til å oppdatere og administrere alle aspekter av emnekart-modellen.

Sammendrag Dette dokumentet gir en syntaks og tolkning for et sett av enkle operasjoner for oppdatering av et emnekart.

Filhistorikk

Klikk på en dato/klokkeslett for å se filen slik den var da.

Dato/tidDimensjonerBrukerKommentar
nåværende24. jan 2011 kl. 09:44 (28 KB)Amj (Diskusjon | bidrag) (Dette dokumentet beskriver en enkel syntaks for å beskrive oppdateringer til emnekart. Den beskriver de ulike XML-elementene og hvordan applikasjoner kan tolke disse. Omfang og bruk Denne syntaksen er utviklet for å løse et bestemt sett av bruksmåter)

Følgende 2 sider har lenker til denne filen:

Personlige verktøy
Navnerom
Varianter
Handlinger
Navigasjon
Verktøy