20161115: Oppdatering av API

Fra GrepWiki

(Forskjell mellom revisjoner)
Gå til: navigasjon, søk
Eivind (Diskusjon | bidrag)
(Ny side: '''Endringer i KL06 (ver. 2016/04) 15. november:'''<br/> APIene utvides med noen ekstra felter. Opplæringsfag: * for-aarstrinn Det har ikke fremgått direkte av opplærignsfagene for hvil...)
Nyere endring →

Revisjonen fra 15. nov 2016 kl. 12:59

Endringer i KL06 (ver. 2016/04) 15. november:
APIene utvides med noen ekstra felter.

Opplæringsfag:

Det har ikke fremgått direkte av opplærignsfagene for hvilke(t) skoleår de var tiltenkt å gjelde for, man måtte utlede dette via tilknyttede programområder, for grunnskolen via læreplaner/KMS. Vi har nå regnet dette ut på forhånd, og lagt til et felt på opplæringsfaget som knytter det mot årstrinn.

Kompetansemålsett (både direkteoppslag og som del av læreplan):

Kompetansemålsett (KMS) har i dag feltet "etter-aarstrinn" som angir årstrinnet det forventes at kompetansen er oppnått (slik det angis i forskriften). For de som ikke er kjent med formatet på læreplanene i kunnskapsløftet er det da ikke klart hvilke (andre) årstrinn det blir gitt opplæring i kompetansemålene i kompetansemålsettet. Vi har derfor lagt til dette feltet som lister de årstrinn det er forventet at opplæringen kan foregå (det vil alltid være opp til den som utfører opplæringen å organisere dette konkret).

Dokumentasjonen på https://www.gitbook.com/book/kl06-doc/kl06-public oppdateres med disse endringene (se Appendix B: endringer i API).

I forbindelse med utrullingen av endringene vil det kunne være noe nedetid i dag mellom 13:45 og 14:30.

Personlige verktøy
Navnerom
Varianter
Handlinger
Navigasjon
Verktøy