20160617: Flere oppdateringer

Fra GrepWiki

(Forskjell mellom revisjoner)
Gå til: navigasjon, søk
Eivind (Diskusjon | bidrag)
(Ny side: Vi fortsetter oppdatering i basen som forberedelse til nytt skoleår, og til [http://beta-data.udir.no/kl06 den nye versjonen av spørretjenestene] som nå ligger ute til [[20160610:_Beta_s...)

Nåværende revisjon fra 17. jun 2016 kl. 07:51

Vi fortsetter oppdatering i basen som forberedelse til nytt skoleår, og til den nye versjonen av spørretjenestene som nå ligger ute til test.

Alle programområder skal nå være merket med sluttkompetanse (der det er aktuelt), hvor opplæring finner sted (skole eller bedrift) og hvor lenge. Tidligere var kun Vg3-nivå på yrkesfag merket.

Vi legger også på en merkelapp (paabygg) på de programområdene som gir påbygg til studiekompetanse for yrkesfaglige utdanningsprogram.

Norskplanen er gjennomgått og oppdatert ihht ny fagmodell, også for utgåtte planer/koder. Det vil si at man (i neste versjon av spørretjenesten) kan se hvilke fagkoder og læreplaner som har vært gyldige for hvem og når, helt fra innføringen av kunnskapsløftet. Vi har samtidig fjernet/skjult noen fagkoder og opplæringsfag som aldri rakk å bli benyttet i kunnskapsløftet (NOR1008-1010, NOR1Z07, NOR1Z08). Videre kommer vi til å opprette egne opplæringsfag for de elevgruppene som har redusert timetall i opplæringen, slik at fagkodene for de ulike elevene grupperes korrekt.

Personlige verktøy
Navnerom
Varianter
Handlinger
Navigasjon
Verktøy