20140307: Liten feil i spørretjenesten 2013 11

Fra GrepWiki

Gå til: navigasjon, søk

Vi har oppdaget en feil i SOAP-grensesnittet. Feilen har oppstått denne uken i forbindelse med utarbeidelse av en "menneskelig lesbar" versjon av wsdl-fil med kommentarer og beksrivelser på metoder og felter (denne dokumentasjonen finnes og vedlikeholdes nå på http://data.udir.no/kl06/soap).

I metoden "HentPlanFraKode" har det eksponerte navnet på feltet "Kode" i "hent-laereplan-fra-kode-request" blitt endret til "kode" (liten k) under en oppdatering av spørretjenesten tidligere denne uken. Endringen er forsåvidt i tråd med navngiving på tilsvarende felter ellers, men er ikke i henhold til versjonen som ble produksjonsatt 11. februar, og dermed brudd på kontrakten. Vi vil derfor reversere denne endringen og legge den inn i en senere oppdatering av spørretjenesten.

Vi beklager feilen som har oppstått, og vil endre navnet tilbake til "Kode" ihht 2013/11-kontrakten så snart som mulig, forhåpentligvis i løpet av dagen. Vi tar også en gjennomgang av våre rutiner for vedlikehold av denne nye dokumentasjonen for å hindre at tilsvarende feil skal kunne oppstå igjen.

Oppdatert (15:00): Feltnavnet er nå rettet tilbake til slik det var angitt i 2013/11. Vi beklager igjen problemer dette måtte ha skapt.

Personlige verktøy
Navnerom
Varianter
Handlinger
Navigasjon
Verktøy