20110701: Arbeid på Grep mandag 4. juli

Fra GrepWiki

Gå til: navigasjon, søk

Arbeid på Grep mandag 4. juli.

I forbindelse med den pågående utvidelsen av språkstøtte i Grep, vil det bli produksjonsatt endringer mandag 4. juli. Dette innebærer stort sett endringer i våre interne verktøy, men det vil også være noen endringer som er synlige for eksterne:

For abonnenter som benytter emnekart vil man se at kortform av navn på programområder og fag nå blir en egen occurence. I tillegg vil det ligge språk som scope på programområder og fag, på samme måte som allerede innført for fag- og vitnemålsmerknader, merkelapper, ledetekster og utdanningsprogram.

For abonnenter som benytter ER-basert RSS(domxml) vil man ikke merke noen endringer utover at enkelte tekstfelt tilknyttet fag og programområder i teorien nå kan finnes på flere språk (beskrivelse av programområde, merknader på fag). Defaulte verdier videreføres som i dag, slik at en eksisterende importrutine vil finne alle eksiterende felter som før.
Oppdatert dokumentasjon om RSS/DomXml vil bli lagt ut i løpet av mandagen.

Arbeidet med å produksjonsette endringene vil starte på formiddagen, og vi regner med å være ferdige i løpet av mandagen.

Personlige verktøy
Navnerom
Varianter
Handlinger
Navigasjon
Verktøy